Bek Lacija "odjavio" Zvezdu: "Ostajem u Italiji, dobio sam uverenja da računaju na mene"

Kamenović se nada da će biti licenciran za ovu sezonu u Seriji A

  • 7
Dimitrije Kamenović Foto: MN Press

Ekipa Crvene zvezde nije završila sa pojačanjima za ovo leto. Do kraja prelaznog roka plan je da se dovede još nekoliko kvalitetnih pojačanja, s obzirom na to da će se tim takmičiti u veoma kvalitetnoj Ligi Evrope, koja će biti dosta jača u odnosu na prethodne sezone.

Međutim, kako stvari stoje, izgleda da neće biti ništa od Dimitrija Kamenovića, koji veruje da neće ovog leta zameniti nebeskoplavi dres nekim drugim. On se preselio iz Čukaričkog za 3.000.000 evra, a želja Zvezde je da bude alternativa Milanu Rodiću na levom beku. Srpski šampion je zainteresovan za pozajmicu, ali Kamenović nije za to.

Iako ga pored Zvezde na pozjamici želi i Đenova, Kamenović tvrdi da ne želi da ide iz Lacija ni po koju cenu.

- Ostajem u Laciju, dobio sam uverenja iz kluba da računaju na mene - rekao je mladi reprezentativac Srbije za Mesađero.

Rimski klub nije potvrdio kakve planove ima sa Kamenovićem. Jedan je od četvorice igrača iz prvog tima koji nisu licencirani za početak sezone u Seriji A, što ne znači da se to neće desiti do kraja prelaznog roka.

Ono što Kamenoviću ne ide u prilog jeste srpski pasoš, a razlog je takav da italijanski klubovi imaju pravo da registruju samo dvojicu novih igrača tokom prelaznog roka koji nemaju državljanstvo neke od zemalja iz Evropske unije.

Video: Početnička greška golmana Vojvodine: Aganspahić izjednačio na Karađorđu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    22. avgust 2021 | 19:20

    Daleko mu lepa kuca. Ovo je igrac u rangu Bakajoka, slicne brzine, suta, centarsuta, i pas igre. Pogledajte malo njegove poteze - lik pojma nema

  • Delija

    22. avgust 2021 | 19:47

    Uros Cosic, Vukasin Jovanovic, Diego Falcineli - slobodni igraci. Dovedite ih umesto ovih parazita sa kojima se dogovarate.

  • Др

    22. avgust 2021 | 19:12

    Јбт, како кмекавци помно прате дешавања у Звезди…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA