≫ 

Ronaldo se uzalud skidao u Udinama: VAR mu poništio gol za pobedu u 94. minutu

Juventus osvojio samo bod na gostovanju, Mihina Bolonja pobedila novajliju u Seriji A posle preokreta

  • 5
Kristijano Ronaldo Foto: Prinstscreen/Streamja

Trener je novi, ali su problemi Juventusa stari. Najtrofejniji klub Italije ne dominira kao pre, ima dosta problema u mečevima u koje ulazi kao favorit što se videlo i na gostovanju u Udinama gde je bilo nerešeno 2:2.

Trener Maks Alegri odlučio je da ostavi Kristijana Ronalda na klupi, navodno jer ovaj čeka transfer, kao i najnovije pojačanje iz Sasuola Manuela Lokatelija.

Na poluvreme je Juventus otišao sa vođstvom od 2:0 golovima Dibale u trećem i Kvadrada u 23. minutu i delovalo je stvarno da ga ništa neće sprečiti da uzme planirana tri boda. A onda je u 50. minutu Šćesni napravio penal, koji je u gol pretvorio Pereira.

Videvši da su stvari krenule lošim tokom Alegri je uveo u igru Kristijana Ronalda. Ali to nije donelo značajan boljitak, već je Udineze napadao i stvarao šanse, da bi na kraju došao do izjednačujućeg gola u 83. minutu preko Đerara Deulofeua.

Udineze je bio na pragu osvajanja velikog boda, a onda u petom minutu nadoknade upravo Ronaldo je postigao gol. Međutim, VAR je proveravao situaciju i ustanovljeno je da se Portugalac nalazio u ofsajdu. Toliko je Ronaldo bio furiozan da je na kraju dobio i žuti karton, ali gol je poništen i na kraju je ostalo 2:2.

Jednako zanimljivo bilo je u Bolonji, gde je gostovao povratnik u Seriju A, ekipa Salernitane.

Tim iz Salerna već u 34. minutu ostao je bez igrača, pošto je Strandberg u roku od minuta dobio dva žuta kartona. Međutim, u 50. minutu snage se izjednačuju, pošto je i Sorijano dobio drugi žuti karton.

Samo što je ovog puta dobio za prekršaj u kaznenom prostoru, pa su gosti dobili i penal, a precizan sa bele tačke bio je Bonacoli. Bolonja je brzo došla do izjednačenja, već u 59. minutu preko De Silvestrija.

Ali to nije bio kraj mukama ekipe Siniše Mihajlovića, pošto je u 70. minutu Salernitana ponovo povela, a strelac je bio Kulibali.

Bolonja je u finišu ipak došla do preokreta i to samo za dva minuta. U 75. minutu poravnanje donosi Marko Arnautović, a onda pobedu defanzivac De Silvestri u 77. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    22. avgust 2021 | 21:12

    Ronaldo stalno se skida haahaa dosta je dao goleva sa ofsada nema vise toga

  • Чичарито

    23. avgust 2021 | 00:18

    И ова правила су небулозна, логично би било да се код офсајда гледа положај ногу играча а не да се мери коме је рука, глава, прст био у офсајду, упропастише фудбал, још мало ће роботи играти уместо људи

  • Cava

    22. avgust 2021 | 22:53

    Tranzistor garantovano,haaaahaha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA