Atletiko slavio posle velike gluposti golmana Elčea: Korea se pretplatio na golove na startu sezone

Tvrda, ali važna pobeda Madriđana u drugom kolu Primere - 1:0

  • 0
Anhel Korea, Atletiko Madrid Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Atletika ostvarili su još jednu "tipičnu" pobedu na Vanda Metropolitanu. Jorgandžije su u potpunosti uspele da zaustave igru Elčea, sa druge strane nisu bile toliko raspoložene za golove u odsustvu Žoaa Feliska i samim tim dobili smo "samo" minimalnu pobedu - 1:0 (1:0).

Koliko je utakmica bila "prazna" govori i činjenica da je viđeno svega 12 udaraca ka golu, od kojih je osam uputio Atletiko, a četiri Elče. Doduše, bili su oni prilično precizni, pošto je tačno polovina kod obe ekipe išla u okvir gola.

Jedini pogodak viđen je posle 39 minuta igre i velike greške golmana Elčea, Kasilje, koji je istrčao u nameri da zaustavi Anhela Koreu, a zapavo je napravio veliku glupost, pošto ga je fudbaler veznog reda lako zaobišao i potom plasirao loptu u nebranjenu mrežu.

To je bio Korein treći gol ove sezone u prvenstvu, pošto je u prvom kolu bio strelac još dva pogotka za Jorgandžije u pobedi protiv Selte, što će reći da je zapravo samo on postizao golove od početka takmičarske godine za tim iz Madrida.

U sledećem kolu, Atletiko Madrid će igrati veoma interesantan okršaj protiv Viljareala. Uzimajući u obzir stil igre koji forsira "Žuta podmornica", teško da ćemo gledati mnogo golova, pošto je ovaj tim upisao dva boda iz dva remija rezultatom 0:0.

Video: Lutovac dao gol u Superligi posle tri godine, Partizan poveo protiv Kolubare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA