≫ 

Kakvo ludilo: Sudija gadno pogrešio, u očaju molio da mu oproste, tešili ga igrači oštećenog tima!

Faul je očigledno postojao, ali igrač nije ni završio na zemlji, dok je lopta nastavila putanju do ofanzivca koji je imao sve vreme ovog sveta da udvostruči prednost

  • 0
Sudija se pokajao što je svirao Foto: Twitter/Printscreen

Kakva situacija je viđena na terenima danskog šampionata. I to u drugoj ligi. Sudija se u momentu pokajao što nije sudio prednost, a onda završio na kolenima zbog greške koju je napravio, jer je tim bio u izglednoj situaciji nakon toga da postigne pogodak.

Situacija se dogodila na meču Vendisela i Fredericije gde je domaćin bio u ozbiljnoj prilici da zatrese mrežu i povede sa 2:0.

Faul je očigledno postojao, ali igrač nije ni završio na zemlji, dok je lopta nastavila putanju do ofanzivca koji je imao sve vreme ovog sveta da udvostruči prednost.

Ipak, čuo se zvižduk, a odmah nakon toga se arbitar uhvatio za glavu kada je video šta je učinio. Isto su učinili i domaći igrači, ali su mu vrlo brzo oprostili, te došli do njega da ga uteše.

Što je najgore, Fredericija je nakon toga uspela da izjednači i odnese bod sa tog gostovanja. Korektni su bili domaći prema sudiji, ali pobeda je zbog te odluke izmakla.

Video: Šćekić do Jojića, ovaj za Rikarda i to je 4:0 za Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA