Terzić blista posle prvenca za Partizan: "Presrećan sam, kod Stanojevića se tačno zna šta ko radi"

Mladi fudbaler crno-belih imao je i asistenciju na meču protiv Sočija

  • 5

Video: Prelep udarac Terzića: Sjajna akcija mladog krilnog napadača crno-belih

Prvi put nakon što ga je Aleksandar Stanojević uvrstio u startnu postavu, Nikola Terzić mu se odužio pogotkom. Sinoć na meču protiv Kolubare, mladi fudbaler crno-belih došao je do gola u 43. minutu utakmice i tako faktički razrešio pitanje pobednika, pošto je povisio rezultat na 0:2.

Koliko mu je pogodak značio pokazale su sve emocije pri proslavi pogotka.

- Zaista ne znam kako da opišem ovu radost i sve što mi se dešava u poslednje vreme. Asistencija u 90. minutu protiv Sočija, sada prvenac protiv Kolubare. Stvarno sam presrećan - rekao je Terzić za zvanični sajt.

Kaže da mu je bilo jako nezgodno da se adaptira tek pošto je došao u Partizan, ali da mu je rad sa Aleksandrom Stanojevićem umnogome pomogao da se uigra i pokaže svoje pravo lice.

- Kad sam došao u Partizan bilo mi je mnogo teže nego sada. Debitovao sam u drugom delu prvenstva, nakon čega su došle moje prve pripreme sa ekipom, na koje sam došao spreman. Shvatio sam filozofiju rada. Sada poznajem ekipu, zahteve šefa Stanojevića, u glavi mi je bilo samo da dobro treniram, igram, dokazujem se i nametnem ekipi i stručnom štabu. Baš sam mnogo naučio, dosta su mi pomogli saigrači. Mi, mlađi igrači, posle svakog treninga ostajemo i pričamo o utakmici, šta je bilo dobro, šta ne, šta treba bolje.

A šta Nikola Terzić kaže o svom šefu struke?

- O šefu ne treba trošiti reči. Kod njega se tačno zna ko šta radi, nema opuštanja ni u jednom momentu. Svako će dobiti priliku, a na tebi je da se dokažeš.

Prijavio se mladi Terzić da šutira peti penal protiv ekipe Sočija. Do njega nije došlo, ali on ističe da ni u kom slučaju nije imao tremu.

- Nisam imao problem u tom trenutku da šutiram peti penal. Odlično sam se osećao, samim tim sam se javio sam. Nije bilo nikakve treme! Verovao sam i u sebe i u ekipu! Bitno je da smo mi prošli Soči i da nastavljamo trku u Evropi.

Partizan u četvrtak mora da pobedi Santa Klaru, ukoliko planira da se kvalifikuje za grupnu fazu Lige konferencija, pošto je u prvom meču u Portugalu poražen rezultatom 2:1.

- Završili smo utakmicu sa Kolubarom, sad se okrećemo četvrtku i utakmici sa Santa Klarom. To je utakmica koja nam neverovatno znači, igramo na našem stadionu i pred našim navijačima. Očekuje nas drugačija utakmica nego u Portugalu. Naravno, idemo na pobedu, kao i na svakoj utakmici, i nadamo se prolazu - rekao je Terzić.

Video: Šćekić do Jojića, ovaj za Rikarda i to je 4:0 za Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    23. avgust 2021 | 14:16

    Pantic na aparatima hahah

  • Doktor

    23. avgust 2021 | 14:17

    Presrecan je sto su igraci Kolubare stajali kao cunjevi.

  • Žarkov Dragan

    23. avgust 2021 | 14:26

    Daj ti Zvezdi go pa onda sijaj od sreće a ovako mrka kapa!!!Dati go Kolubari je kao da si u kafani za lošu muziku bacio pare!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA