≫ 

Besni navijači Arsenala okružili Artetu u kolima i tražili od njega da ode iz kluba!

Neprijatna scena za menadžera Tobdžija

  • 1
Mikel Arteta Foto: Tanjug/AP

Navijači Arsenala godinama prolaze kroz pravu agoniju, a titulu su poslednji put videli još davne 2004. godine. Iznova i iznova Tobdžije su najveće razočaranje Premijer lige, a ove sezone je sve počelo još gore i trenutno su na začelju tabele.

Arsenal je doživeo poraze na oba meča na startu sezone, najpre protiv Brentforda na gostovanju sa 2:0, a potom i od Čelsija na svom terenu identičnim rezultatom.

Time je Arsenal zabeležio najgori start sezone u poslednjih 118 godina, a to je bio razlog za bes navijača, koji su krivca pronašli u treneru Mikelu Arteti.

Navijači Arsenala su okružili automobil svog trenera, koga su molili da ode iz kluba.

Nezadovoljstvo se moglo videti i na derbiju protiv Čelsija, kada su navijači izviždali svoje igrače na poluvremenu i nakon završetka utakmice, dok su Arteti poručili da učini sebi uslugu i da ode.

Arteta nije odgovarao na povike, a samo je reagovao tako što je "zalegao" na sirenu automobila, zahtevajući od njih da se pomere.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Arsenal u sredu igra meč Liga kupa protiv Vest Bromviča na gostovanju, dok ih za vikend čeka novi težak zadatak, jer gostuju Mančester Sitiju na Etihadu, pa ni posle trećeg kola ne mogu mnogo da se nadaju bodovima u Premijer ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA