≫ 

Otkažite sve obaveze za nedelju, Mesi debituje protiv Rajkovića u dresu Pari Sen Žermena

Rems i srpski golman biće domaćini Svecima i njihovom najvećem letnjem pojačanju

  • 9
PRedrag rajković, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP, Printscreen

Lionel Mesi je bez dileme najveća zvezda letnjeg prelaznog roka u svetu nakon što je prvi put u karijerinapustio Barselonu i pojačao redove Pari Sen Žermena.

Omaleni Argentinac još uvek nije debitovao za novi klub, ali je poznato kada će se to dogoditi. A biće razloga i za srpske ljubitelje fudbala da isprate ovaj meč.

Naime, kako prenosi "L'Ekip" Argentinac će predvoditi Svece na gostovanju Remsu za koji brani reprezentativac Srbije Predrag Rajković.

Ideja trenera PSŽ-a Maurisija Poketina je da jednom od najboljih fudbalera sveta pruži određene minute. Ovaj list navodi da će Mesi početi meč na klupi, te da će u nastavku dobiti šansu da debituje.

Argentinski stručnjak takođe želi da mu pruži priliku da igra takmičarski fudbal pre mečeva za reprezentaciju Argentine na čijem spisku se nalazi 34-godišnjak iz Rosarija.

Određeni broj minuta bi trebalo da dobije i Nejmar koji baš kao i Mesi u ovoj sezoni još uvek nije odigrao nijednu utakmicu.

Meč Rems - PSŽ na programu je u nedelju od 20.45 časova.

Video: Ivica Iliev tvrdi: Zapostavljamo mlade talente, kao da čekamo da nam dođe Mesi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA