Još jedan korona slučaj u Bundesligi: Igrač Borusije pozitivan iako je primio obe doze vakcine

Veliki udarac za Borusiju iz Menhnengladbaha

  • 6
Virus Outbreak Germany Soccer Bundesliga Foto: Tanjug/AP

Borusija iz Menhengladbaha je pretrpela veoma bolan poraz za vikend, pošto su ih "Farmaceuti" iz Leverkuzena savladali sa 4:0 na domaćem terenu. Međutim, ono što je mnogo više zabrinulo čelnike kluba je zdravlje Matijasa Gintera, koji je napustio igru u 63. minutu, da bi se kasnije ispostavilo da je pozitivan na korona virus, iako je primio dve doze vakcine.

Fudbaleri iz Borusije su odigrali izuzetno sjajnu utakmicu u prvom kolu Bundeslige, kada su igrali "egal" utakmicu sa Bajernom, a čak su bili i na dobrom putu da ih savladaju.

Cela kula od karata se srušila već u drugom kolu, gde ih je sačekao Bajer iz Leverkuzena, ali to nije ono najstrašnije, već sam status fudbalera koji je dobio pozitivan test.

Kako nalažu "higijenski" protokoli u Bundesligi, Ginter mora ostati u karantinu kod svoje kuće. Kako nema simptoma, ponovo će biti testiran svakoga dana sve dok ne dobije negativni rezultat, tek tada će moći da se vrati i pomogne svojim klupskim igračima.

Video: Piksi: Jedva čekam da vodim tim pred publikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    24. avgust 2021 | 20:12

    Ma nemoguce.Eno Kon na aparatima i nipodastava nemacku medicinu.Nemaju Nemci pojma.Mora da je grip.Jedno je sigurno.Pisle 18 meseci od pojace kirone i dalje se tapja u mraku.A ljudi su zivi zamorci.

  • Pele

    24. avgust 2021 | 20:02

    To je samo dokaz da su ti testovi lažni. Pokazuju da si pozitivan i ako nisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA