≫ 

Embape podsetio vlasnika PSŽ-a na obećanje pre 4 godine, ali je šeik poslao oštru poruku Realu

Francuski superstar je sve bliže Realu, ali će narednih dana drama dostići vrhunac

  • 2
PSG Bayern Foto: Tanjug/AP

Saga oko Kilijana Embapea tek se zahuktava. Nakon što je Real Madrid poslao prvu ponudu vrednu 160 miliona evra, uzburkale su se strasti na Starom kontinentu, ali i na arapskom poluostrvu, odakle potiču vlasnici PSŽ-a.

Kako javlja Marka, Embape je na poslednjem sastanku sa vlasnikom kluba Naserom Al-Kelafijem i sportskim direktorom Leonardom poručio da želi da ode u Real Madrid i podsetio ih je na obećanje koje je dobio od njih 2017. godine, kada je i stigao na Park prinčeva.

A obećanje je glasilo da mu PSŽ neće praviti problem ako se ikada bude javio Real Madrid, koji ga bude želeo u svojim redovima i da će pristati na pregovore.

Time je stavio tačku na svoju odluku da neće produžiti ugovor, koji mu ističe za godinu dana.

PSŽ je, sudeći po objavi Šeika Kalifa Al Tanija, koji je poslednjih dana u ulozi nezvaničnog portparola PSŽ-a, jer je prvi objavio da Mesi stiže u PSŽ, a sada ima i poruku za Real kada su u pitanju pregovori oko Embapea.

- Ako prihvatite određenu cenu, javite se. Ili neka vam golfer igra celu sezonu - poručio je Al Tani.

Aluzija je jasna, PSŽ nije zadovoljan ponudom od 160 miliona evra, a "golfer" je Geret Bejl, koji je prošle sezone više vremena provodio na golferskim terenima i spavajući na tribinama, nego što je igrao i dao doprinos ekipi.

PSŽ je dakle spreman da ide do kraja u "cenjkanju", pa čak i po cenu toga da Embape na kraju za godinu dana ode iz kluba bez obeštećenja u Real.

Saga će se definitivno nastaviti narednih dana, pošto je kraj prelaznog roka u utorak 31. avgusta u ponoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA