≫ 

Haos u Dinamu pred revanš sa Šerifom: Bitan igrač izbačen iz tima jer se bunio i tražio transfer

Sve više problema za Zagrepčane koji imaju deficit od 3:0 iz prvog meča

  • 4
stadion maksimir Foto: MN Press

Fudbaleri Dinama iz Zagreba u sredu od 21.00 igraju revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Šerifa, gde imaju veoma težak zadatak, jer moraju da nadoknade deficit od 3:0 iz prvog meča.

Da nevolja ne ide sama, najbolje pokazuje i novi problem na Maksimiru, pošto je standardni zadnji vezni Kristijan Jakić izbačen iz ekipe odlukom trenera Damira Krznara.

Jakić se prema navodima Indeksa pobunio i zahtevao transfer u Ajntraht iz Frankfurta, koji je zainteresovan za njega i poslao je adekvatnu ponudu. Ali, Dinamo nije želeo da ostane bez još jednog važnog igrača nakon što ekipu napusti Lovro Majer koji prelazi u Ren za 12 miliona evra, što je razljutilo Jakića.

On je propustio poslednja dva treninga pred Šerif, razlog su navodni bolovi u zglobovima, ali nije trenirao sa drugim igračima koji rade po odvojenom programu.

Ovakvo ponašanje Jakića razljutilo je Krznara, koji se odlučio za radikalan potez i odstranio ga je iz tima neposredno pred najvažniji meč sezone za Modre.

Šerif iz prvog duela ima ogromnu prednost od 3:0, Dinamo nema šta da čeka. Kec se u Mozzart kladionicama plaća kvotom 1,47, u kombinaciji sa 3+ ide na 2,10, ali Moldavdi su veliki favoriti za prolaz u grupu Lige šampiona sa kvotom 1,25. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Dinamo – Šerif.

Video: Piksi ekskluzivno o Maksimiru 1990: Boban je upao u našu svlačionicu, bio sam uplašen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA