Agent Kristijana Ronalda viđen na aerodromu u Parizu, Portugalac ipak neće u Mančester siti?

Kakva ludnica od prelaznog roka...

  • 0

Iako je već tokom dana jedan portugalski novinar objavio da je transfer Kristijano Ronalda u Mančester siti već gotova stvar, brzo je pokušao sebe da ogradi i demantuje. Nedugo nakon toga, još jedan novinar je plasirao informaciju koja je "zaledila" fanove - Žorž Mendeš je viđen na aerodromu u Parizu, prenosi Romeo Agresti, novinar Juventusa.

Kristijano Ronaldo je nezadovoljan i želi da ode, to je svima jasno, samo je pitanje gde će nastaviti svoju karijeru. S obzirom na to kolika primanja ima, na prste jedne ruke se može izbrojati broj klubova koji bi mogli da ga priušte. To su Mančester siti i PSŽ, koji bi prodajom Embapea ostvario dovoljno prostora za dovođenje Portugalca.

S druge strane, Mančester sitiju je preko potreban napadač ukoliko žele da osvoje Ligu šampiona, ali pitanje je koliko Ronaldo želi da ode u grad, gde je već nastupao za Junajted.

Priče oko mogućeg transfera u PSŽ je podgrejao novinar Romeo Agresti putem svog Tviter naloga.

Podsetimo, PSŽ je već doveo Lionela Mesija u ovom prelaznom roku, kakvo će tek ludilo nastati ukoliko dovedu Ronalda, te naprave trio Mesi - Nejmar - Ronaldo?

Trener PSŽ-a, Maurisio Poketino, već se nalazi na slatkim mukama u ovom klubu.

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA