Al Kelaifi otklonio sve dileme: "O dolasku Ronalda u PSŽ se nikada nije ni pričalo u vrhu kluba"

Parižani otklonili neke dileme

  • 0
Nasser Al Khelaifi, Naser Al Kelaifi, vlasnik PSŽ Foto: Tanjug/AP

Mnogo je bure ovih dana na transfer pijaci, a u glavnoj ulozi je PSŽ. Prvo su Parižane povezivali sa Kristijanom Ronaldom, a onda se govorilo o eventualnom odlasku Kilijana Embapea iz prestonice Francuske. Kako stvari stoje, ni od jednog, ni od drugog neće biti ništa.

Napokon se o svemu oglasio prvi čovek Pari Sen Žermena, Naser Al Kelaifi, koji je kratko prokomentarisao situaciju o dva transfera o kojima svi pričaju ovih dana.

- O dolasku Kristijana Ronalda kod nas se nikada nije ni pričalo - rekao je bogati Arapin i tako stavio tačku na mogućnost da Portugalac na kraju završi u Parizu.

To samim tim znači da nećemo gledati u paru Mesija i Ronalda. Mada je prethodno Al Kelaifijev rođak na Tviteru govorio o dolasku portugalskog fudbalera, očigledno je da od toga neće biti ništa. Mančester siti sada ostaje jedina opcija, ali mora da plati traženih 25.000.000 evra Juventusu.

Neizvesna je situacija oko Kilijana Embapea. Francuski napadač želi da napusti Real, kraljevski klub ga žarko želi, ali Parižani za sada ne odstupaju po cenu nezadovoljstva svog igrača. Real je poslao večeras novu ponudu od 170.000.000 evra, a 10.000.000 evra bi moglo da dođe uz bonuse.

Za PSŽ je to nedovoljno. Potvrđuju se spekulacije da Parižani traže 200.000.000 evra za svog napadača, pošto su ga Monaku platili 160.000.000 evra, ali bi klubu iz Kneževine pripalo 35.000.000 evra od narednog njegovog transfera. Zbog toga Sveci insistiraju na više novca.

- Bio sam vrlo jasan u stavu oko Embapea. Mi smo bili vrlo jasni. Klub je vrlo jasan. Nećemo ponavaljati taj stav, niti ga menjati - rekao je Al Kelaifi.

Embape neće potpisati novi ugovor sa Parižanima, što će reći da će se u Real preseliti najverovatnije narednog leta, ako Kraljevići budu bili spremni da ga sačekaju. Tada bi Francuz dobio veliki bonus na potpis i veću platu od one koju Madriđani sada mogu da mu ponude.

Video: Zvezda već vodi u Klužu, sudija pokazao na belu tačku: Katai siguran sa penala za 1:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA