Mrkela govorio o Zvezdinim transferima posle Kluža: "Reagovaćemo ako se ukaže prilika, ima vremena"

Nekoliko igrača se već danima pominje na Marakani

  • 20
FK Crvena Zvezda, Početak Priprema Foto: Nikola Tomić

Pobedom protiv Kluža od 6:1, fudbaleri Zvezde su uspeli da se plasiraju u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja po peti put zaredom. Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela nije krio oduševljenje, a svojom izjavom je i "pecnuo" Delije oko potencijalnih pojačanja.

Već neko vreme se pominje moguće pojačanje na poziciji centarfora i krila. Dioni nije zadovoljio ambicije koje neguju čelnici Zvezde, dok je pozicija krila deficitarna nakon što je Gavrić otišao u Mađarsku, a Falko je blizu povratka u rodnu Italiju.

Mitar Mrkela, čovek odgovoran za transfere u klubu, zadovoljno je prokomentarisao uspeh fudbalskog kluba u kom je nastupao i kao igrač.

- Presrećni smo! Ovo je peta godina u nizu da igramo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i to je bio jedan od postavljenih ciljeva pred početak sezone. Čestitam kompletnom stručnom štabu na sjajnom poslu, ovim fenomenalnim igračima, kao i navijačima koji su i u Rumuniji bili uz nas - rekao je Mrkela.

Nije moglo da prođe bez priče o prelaznom roku i o pozicijama koje "škripe" u Crvenoj zvezdi.

- Nikada nisam govorio javno o imenima. Zadovoljan sam igračkim kadrom, možemo mnogo. Naravno, dobro je i kad ekipa može da se osveži. Ako se ukaže prilika - reagovaćemo. Ima vremena - zaključio je Mrkela.

Podsetimo, Crvena zvezda se nalazi u pregovorima sa napadačem Rišairom Živkovićem, kao i krilnim fudbalerom Olimpijakosa, Nikolom Čumićem. Takođe, postoji i mogućnost da se Duško Tošić nađe na Marakani u skorije vreme.

Video: Sanogo zabio lakat protivniku u vrat: Sudija mu progledao kroz prste! Spasio se isključenja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ds

    27. avgust 2021 | 09:51

    Imali smo gavrica i radulovica,koje ste vi strucnjaci svesno skrajnuli da bi mogli da dovodite kojekakve strance,a svaki transver vam je barem 100-200 hilj tala za vas

  • Nikola

    27. avgust 2021 | 10:06

    Samo nemoj ti skautirati i dovoditi igrace. Ti si dokazan strucnjak za dovodjenje losih igraca

  • Lui

    27. avgust 2021 | 09:25

    Joj nemoj samo ti da reagujes molim te..dajte nekog sto nije kvazi-strucnjak kao ti molim Vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA