Hit završetak Piksijeve konferencije kao dokaz sjajne atmosfere: "Jesi se to obukao za svadbu?"

Sjajno raspoloženje vlada u taboru Orlova, ako je suditi posle prvog obraćanja selektora pred okupljanje reprezentativaca

  • 3

Konferencijom selektora Dragana Stojkovića Piksija započela je nova misija srpskih fudbalera, gde je cilj plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. Orlovi će tokom septembarskog ciklusa odigrati prijateljski meč s Katarom 1. septembra, kao i dve kvalifikacione utakmice, protiv Luksemburga 4. septembra od 18 časova na Marakani i 7. septembra od 20.45 protiv Republike Irske u Dablinu.

Sudeći po prvom obraćanju selektora, on deluje samouveren i fokusiran na uspeh i usredsređen je samo na mečeve protiv Luksemburga i Irske.

Takođe je moglo da se vidi i da u reprezentaciju vlada sjajno raspoloženje i da je selektor spreman za šalu, pa je tako na kraju konferencije imao duhovitu opasku na elegantan sajling portparola FSS-a Milana Vukovića.

- Čestitam na stajlingu našeg portparola. Pitao sam ga jutros da li je pošao na svadbu. Ali, dobro, neko mora da nosi i radno odelo - rekao je Piksi uz osmehe Milana Vukovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Kazanova

    27. avgust 2021 | 16:46

    Evo crk'o sam od smeha, ne mogu da prestanem da se smejem. Samo sto se ne smejem fazonu, nego kako igra reprezentacija. Jos malo i cao Piksi, stize Marko Nikolic. Celavi Ubica, Ruski Hitmen. 😂

  • opa

    27. avgust 2021 | 17:00

    Bas smesno a ne znaju loptu da sutnu

  • Gledalac

    27. avgust 2021 | 18:45

    Odavno nisam imao priliku da na drzavnoj televiziji gledam reprezentaciju drzave Srbije tako da sto se mene tice nebitni su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA