"Ronaldomanija" zahvatila Mančester, a reakcija navijača Junajteda je postala svetski hit

Veliki dan za klub sa Old Traforda

  • 0
Ronaldo, proslava Foto: Printscreen/Twitter

Prava "Ronaldomanija" je opet zahvatila crvenu stranu Mančestera, pošto se Kristijano Ronaldo vratio u klub sa Old Traforda posle 12 godina.

Spektakularan transfer Portugalca izazvao je oduševljenje među navijačima slavnog kluba iz celog sveta, a najluđu proslavu imao je jedan navijač koji je usred prenosa na britanskoj televiziji u kadru imitirao slavnu proslavu gola Kristijana.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte vraća se u klub u kojem je pre 13 godina prvi put proglašen najboljim igračem sveta. Junajteda ga je doveo iz Juventusa, u kojem je Ronaldo igrao od leta 2018, kada je za 108 miliona evra stigao iz Reala.

Prema navodima transfer eksperta Fabricija Romana, radi se o transferu vrednom 15 miliona evra, dok bi Mančester Junajted mogao da dobije još osam miliona kroz bonuse.

Ronaldo će s Junajtedom potpisati dvogodišnji ugovor, čiji detalji još nisu poznati, ali nagađa se o plati od 25 miliona evra godišnje.

Video: Piksi oborio čašu, pa se prekrstio: Hit reakcija selektora na konferenciji za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA