≫ 

Smeje mu se ceo svet: Navijač Junajteda zapalio Ronaldov dres, mislio je da Portugalac ide u Siti

Samo da je malo sačekao

  • 7
Kristijano Ronaldo Foto: Twitter - Printscreen

Jedan navijač Mančester junajteda zadobio je pažnju svetske javnosti nakon jednog nepromišljenog, a sada već i komičnog poteza. Kada je čuo da će njegov idol Kristijano Ronaldo obući dres Mančester sitija, otrčao je do svog ormara, uzeo stari koji je Portugalac nosio u Junajtedu i - zapalio ga.

Kako to obično biva, stvari su se preokrenule vrlo brzo, pa je Portugalac umesto u Sitiju završio "kući" u Mančester junajtedu, a navijač se našao na stubu strama među pristalicama Đavola.

Nekoliko dana je doduše trajala napetost oko toga gde će Ronaldo uopšte nastaviti svoju karijeru. Uistinu, Siti jeste bio dosta ozbiljniji kandidat od Junajteda, zajedno sa ekipom PSŽ-a, ali je na kraju Portugalac ipak odlučio da obuče crveni dres i tako se vrati tamo gde je napravio svoje prve veće korake.

Ovom navijaču sada samo preostaje da kupi novi Ronaldov dres, do kojeg će biti enormno teško doći. Ali stekao je deo svetske slave, doduše, na potpuno pogrešan način. Nadaće se da ga neće prepoznati na Old Trafordu kada se bude odlučio da ode na neki meč.

Derbi dosadašnjeg toka sezone. I jedni i drugi sa maksimalnim učinkom iz prva dva gola i gol razlikom 5:0. U prvenstvu je Liverpul dobio samo dve od 10 poslednjih utakmica sa Čelsijem na Enfildu. Kec vredan kvote 2,65, dupla šansa X2 je na 1,48. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Liverpul – Čelsi.

Video: Gol koji vraća nadu ekipi iz Lučana: Jovanović daje gol za Mladost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Kazanova

    28. avgust 2021 | 10:45

    Ovako ce i navijaci Idea Zagreb, kada Pavkov sledece godine predje u Partizan da bi igrao Ligu Sampiona, i na kolenima bude molio da mu oprostimo ruznu proslost. Dobro dosao Milane, dosta su te omalovazavali u Kebinom klubu. 🍌

  • Dare

    28. avgust 2021 | 11:50

    Ovaj lik navija za Arsenal.

  • Zlatko Psihopata

    28. avgust 2021 | 15:24

    Suštinski to ništa ne mijenja. Ronaldo ih jeste izdao samim tim što je pregovarao i samo splet nesrećnih okolnosti ga nije odveo u Siti. Tako da jeste izdaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA