Ludi ples igrača Inđije posle brejka u Ivanjici, slavili uz Tajči i čuvenu pesmu "Hajde da ludujemo"

Fantastična atmosfera vlada u taboru prošlogodišnjeg prvoligaša

  • 0
FK Inđija proslava Foto: Instagram - ftbl.serbia - Printscreen

Fudbaleri Inđije sinoć su nakon velikog preokreta u Ivanjici uspeli da slave protiv Javora u velikom derbiju Prve lige Srbije. Klub iz Srema na taj način je zadržao svoju nepobedivost u uvodna četiri kola i ostao je da sedi sam na prvom mestu.

Već u 3. minutu je Eliomar doveo domaće u vođstvo, ali je ona anulirana nekih 15 minuta kasnije kada je mrežu domaćih zatresao Desančić. U drugom poluvremenu je Inđija bila daleko bolja, pa je preko Milosavljeva i Žakule došla do pobedonosnih pogodaka i konačnih 1:3.

A fudbaleri Inđije su umeli pobedu protiv prošlogodišnjeg rivala iz Superlige da proslave na pravi način. Negde na pauzi puta između Ivanjice i Inđije izašli su iz autobusa, okupili se u krug i zaigrali čudan ples. Da sve bude još interesantnije, u pozadini su "treštali" tonovi čuvene Tajči i pesme "Hajde da ludujemo".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Može se reći da u taboru Inđije vlada odlična atmosfera. Pitanje je samo da li će uspeti da je kapitalizuju i pretvore u brz povratak u Linglong Superligu Srbije. Trenutno su na dobrom putu to da urade.

Video: Gol koji vraća nadu ekipi iz Lučana: Jovanović daje gol za Mladost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA