Sve bez Jovića: Sudija pao pred Kazemirom, a Betis pred Realom, "otpisani" Karvahal rešio meč

Veliko slavlje je usledilo, pogotovo samog Karvahala koji je to proslavio prilično emotivno

  • 2
Kazemiro i sudija Ernandez se sudarili i izazvali smeh prisutnih Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida uspeli su da slave u trećem kolu Primere protiv Betisa u Sevilji, a jedini pogodak delo je Danija Karvahala, beka koji zbog povrede odavno nije odigrao 90 minuta, a i gol mu je stran termin još od 2019. godine.

Povratak Karvahala u startnih 11 je neverovatno velika stvar za madridski klub koji odavno kuburi sa defanzivnom linijom.

On je u 61. minutu sačekao razvoj situacije na levom krilu gde se izvukao Karim Benzema, a onda sačekao centaršut Francuza i hitro se ubacio u kazneni prostor odakle je volej udarcem pogodio dijagonalu.

Veliko slavlje je usledilo, pogotovo samog Karvahala koji je to proslavio prilično emotivno, a još jedan detalj nije mogao da ostavi sve prisutne ravnodušnim.

Sudija Hernandez se u jednom napadu sudario sa Kazemirom, ali nije bilo ozbiljnijih povreda, već samo smeh na travnjaku.

Nešto što nije za smeh je činjenica da Luka Jović nije dobio niti minut da pokaže šta zna, pa u prve tri utakmice ima ukupno 11 odigranih minuta.

Nakon 3:3 sa Levanteom, Real je uspeo da se vrati pobedama, zasede na vrh tabele i sačeka rasplet na meču Barselone i Hetafea gde bi Katalonci mogli da preuzmu prvo mesto zbog bolje gol razlike, naravno, ako pobede.

Video: Vraća se Radnik: Prvi gol domaćina, strelac Milovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA