Vlahović potvrdio: "Dobio sam nekoliko vrhunskih ponuda ovog leta, ali sigurno ostajem u Fjorentini"

Srpski napadač juče je zatresao mrežu u meču protiv Torina

  • 2
dusan vlahovic

Foto: youtube/arena sport

Mnogi evropski velikani bili su u trci za potpis Dušana Vlahovića ove sezone. Pričalo se o njegovom eventualnom prelasku u Milan, Inter, Romu, Juventus i Arsenal, ali se ispostavilo da su na kraju na adresu Fjorentine stigle samo dve konkretne ponude - iz Atletiko Madrida i Totenhema.

Međutim, ni one nisu zadovoljile želje vlasnika kluba, koji je tražio gotovo nadrealnih 100.000.000 evra za "puštanje" srpskog napadača sa "Artemio Frankija". Naravno, niko nije ni pomišljao da pošalje toliku sumu novca Italijanima i Dušan je ostao tu gde jeste.

Srpskog napadača nije poremetio takav razvoj događaja, pošto je na jučerašnjem meču protiv Torina postigao pobedonosni gol na domaćem terenu. Posle svega, istakao je da definitivno ostaje u Fjorentini.

- Dobio sam nekoliko vrhunskih ponuda ovog leta, zaista vrhunskih. Nikada nisam pritiskao klub da odem. Želeo sam da ostanem u Fjorentini... I da, hoću da kažem da ostajem - reči su Dušana Vlahovića.

On će se u ljubičastom dresu zadržati barem do zimskog prelaznog roka, kada će sigurno uslediti novi naleti sa svih strana da se srpski fudbaler "privoli" na prelazak u drugi klub.

Video: Vladimir Buač: Imali smo utakmicu pod kontrolom i odlično se pokazali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA