Dortmund ne da Halanda PSŽ-u: "Mi smo fudbalski klub, a ne banka! Nećemo da glumimo papagaje"

Direktor Milionera potvrdio da Norvežanina vidi u nemačkom timu ove sezone

  • 2
Erling Haland Foto: AP/Tanjug

Direktor Dortmunda, Majkl Zorc ljut je zbog toga što Erlinga Halanda već danima povezuju sa prelaksom u PSŽ. Demantovao je da bi Norvežanin mogao da završi u pariskom klubu za 200.000.000 evra i istakao je da on ima ugovor sa klubom sve do leta 2024. godine.

- Mi smo fudbalski klub, a ne banka. Naš stav je jasan i nije se promenio. Pretpostavljam da će biti još ovakvih navoda tokom naredna dva dana, naš stav je jasan i neću glumiti papagaja svaki put - rekao je Zorc.

Za Halanda su interes već pokazali najveći evropski klubovi, ali Dortmund ovog leta ne želi da ga proda. Cena ovog napadača će narednog leta ipak iznositi značajno manje, svega 70.000.000 evra, pošto će tada biti aktivirana klauzula po kojoj bi po toj ceni mogao da napusti Milionere.

Borusija je sezonu startovala sa šest bodova iz tri utakmice, postigli su devet golova od kojih je Haland postigao tačno trećinu, odnosno tri. Posle reprezentativne pauze čeka ih susret sa trenutnim liderom Bundeslige, Bajerom iz Leverkuzena.

Video: Debitanstka utakmica i prvi pogodak u dresu novog kluba: Strelac Petar Kunić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spawn

    29. avgust 2021 | 19:38

    Nisu banka? Godinama prodaju igrace Bajernu, glavnom konkurentu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA