Lacio krenuo u napad na drugog najboljeg asistenta Bundeslige, još jedan Srbin stiže u Italiju?

Sve bi trebalo da se zna u narednih nekoliko sati

  • 0
Fudbal Srbija - Portugal Foto: Nikola Tomić

Celo leto je prošlo u priči oko potencijalnog transfera, međutim, Filip Kostić je ipak i dalje ostao u Bundesligi. Postojalo je interesovanje šampiona Italije, Intera, ali se finansijska kriza u koju je dospeo ovaj klub, sprečila transfer. Tu situaciju će pokušati da iskoristi Lacio, koji će u poslednjim satima prelaznog roka pokušati da angažuje ovog fudbalera, navode italijanski mediji.

Kostić je svojim igrama pokazao da je u samom vrhu igrača u Bundesligi, prethodne sezone je uspeo da zabeleži i 17 asistencija, što je pokazalo i da je možda vreme da promeni sredinu jer je svoju "prerastao".

Fudbaler je već obavestio upravu ovog Bundesligaša da želi da napusti klub, međutim, visina obeštećenja predstavlja najveći problem.

Prema navodima italijanskih medija, Lacio je već dogovorio sve detalje ugovora sa fudbalerom, dok problem stvara Frankfurt s cifrom koju traži. Lacio je poslao novu ponudu od 15 miliona evra, koja kroz bonuse može dostići i iznos od 20 miliona.

Ukoliko Franfkurt odbije i ovu ponudu, Rimljani će se okrenuti ka dovođenju Matije Zakanjija iz Rome.

Video: Prvenac u novoj sezoni: Četvrti gol dao Nemanja Jović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA