Alveš razbesneo "ultrase": Nekadašnja zvezda Barselone propustila utakmicu, pa viđena u noćnom klubu

Ne piše mu se najbolje kod navijača njegovog kluba...

  • 0
Dani Alves, FK Sao Paulo Printskrin: Instagram / baby_tti_oficial

Brazilac Dani Alveš slovi za jednog od najboljih desnih bekova u istoriji fudbala, čemu u prilog ide i činjenica da je osvojio bukvalno sve što je mogao u svojoj karijeri. Međutim, sada, kada se već približio penziji uspeo da na sebe navuče gnev "ultrasa" svog Sao Paula.

Dani Alveš je odlučio nakon epizode u PSŽ-u, ode u klub o kom je maštao u detinjstvu - Sao Paulo.

U svojoj domovini igra već dve godine, a za to vreme je upisao skoro 100 nastupa, tačnije, fali mu još pet mečeva do tog broja. Taj broj se mogao i dodatno smanjiti, ali je fudbaler zbog "povrede" propustio meč protiv Huventudea, da bi nešto kasnije bio primećen u jednom noćnom klubu, što je razljutilo navijače.

Naime, desni bek koji je nedavno uspeo da osvoji i olimpijsko zlato, zajedno sa još jednim igračem je viđen u klubu Santo Kupido u Sao Paulu, gde je čak flertovao i sa jednom ženom, iako je dobro poznato da on već ima ženu.

Ovakvo ponašanje je izrevoltiralo ultrase kluba koji su mu poručili da više ne računa na njih.

- Žao mi je što nisam stigao u Santo Kupido na vreme da uhvatim ove ološe u klubu. Najgore pojačanje u istoriji je ovaj "mikrob" Dani Alveš, loš čovek i bitanga. Rekao je da mu je san da završi karijeru ovde, ali završiće je u svojoj kući kao džeparoš - stoji u objavi na Instagramu kod vođe navijača Sao Paula.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by TORCIDA INDEPENDENTE (@baby_tti_oficial)

Dani Alveš je u svojoj karijeri igrao još za Sevilju, Barselonu, Juventus i PSŽ. Važno je napomenuti i to da je, kao igrač, uspeo da osvoji čak 43 trofeja što je malo kome pošlo za rukom.

Video: Stanojević: Ispunjeni smo, dajemo dosta golova svaku utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA