Svetski mediji bruje o potezu Predraga Rajkovića posle meča protiv Mesija i PSŽ-a

Podsetimo, srpski golman je zamolio Mesija da se fotografiše sa njegovim sinom

  • 6

Koliko je bio u centru pažnje zbog debija za Pari Sen Žermen, Lionel Mesi je na naslovnim stranama većine svetskih medija završio i zbog srpskog golmana Predraga Rajkovića!

Naime, kao što je već poznato, Rajković je posle meča između njegovog Remsa i PSŽ-a u nedelju veče prišao Mesiju sa sinom u naručju i zamolio ga za fotografiju.

Taj trenutak kada Rajković drži telefon u rukama, a Mesi njegovog sina u naručju, u trenutku je postao veća vest od samog trijumfa Svetaca i debija Argentinca.

Engleski, španski, portugalski, francuski, pa čak i hrvatski mediji, objavili su vest kako je golman Remsa ( u ovom slučaju je to Rajković) sa sinom prišao Mesiju koji je na terenu proveo oko pola sata.

Najveće pojačanje u istoriji kluba na teren je kročilo u 66. minutu umesto Nejmara, a momenat kada Rajkovića juniora drži u rukama javnosti je podelila Predragova supruga Ana čije fotografije takođe možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. avgust 2021 | 10:44

    Balkanski sindrom.Onamad sam bio na nekoj svadbi kojoj je sa suprugom prisustvovao i Vladimir Grbic.50 ljudi je htelo fotografiju sa njim.Iz pristojnosti ih nije odbio ali se posle sat vremena "razvlacenja" spakovao i napustio restoran.Mi smo prost narod.I ja gledam fudbal pa ne igram kao Ronaldo niti ce mi slikanje sa pomenutim pomoci u tome.

  • ja

    30. avgust 2021 | 12:45

    Sta fali, malom je to sekund, a Messiu uspomena za cijeli zivot 😂

  • Aca

    30. avgust 2021 | 10:22

    Hahahahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA