Zvezda zagonetkom najavila novo pojačanje!

Čeka se samo zvanična potvrda da je u pitanju Rišairo Živković

  • 24
Rišairo Živković Foto: Profimedia

Zagonetkom na Tviteru, na kojoj piše "lale u avgustu", Crvena zvezda je indirektno najavila svoje najnovije pojačanje Rišaira Živkovića!

Na fotografiji na kojoj se vide bele lale i vetrenjača u pozadini, Živković je kao holandski internacionalac okarakterisan kao crvena lala sa grbom Zvezde na sebi.

Živković bi ugovor sa Zvezdom trebalo da potpiše ugovor na tri godine po kom će godišnje zarađivati 420.000 evra, a dolazi kao slobodan igrač s obzirom na to da je završio obaveze u Kini.

Živković je karijeru počeo u Groningenu, zatim je nastavio u Ajaksu, da bi krenula serija pozajmica uz Jong Ajaks, Viljem i Utreht. Nakon toga, napustio je Holandiju, obreo se u Ostende gde je ostao od 2017. do 2019. godine. Čangčun Jatai, pozajmica Šefild junajtedu i na krajušest utakmica u dresu Guangžua.

Rišairo je još 2014. godine predstavljen kao neverovatan talenat, ali je njegov put, sa kraćim blistanjem u Utrehtu, bio silazna putanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    30. avgust 2021 | 15:55

    Baš veliko pojačanje. U zadnji čas ga oteli od Mančesrer Sitija.

  • K3m

    30. avgust 2021 | 15:39

    Terzicu nemaš pojma odlazi

  • Mile Kazanova

    30. avgust 2021 | 14:43

    Vise Grobara u zvezdi nego u Partizanu, evo stize i Riša Grobar. Srecno mali, iskali se malo tu u nasoj filijali, pa za dve godine da dodjes da igras Ligu Sampiona sa tvojim crno-belima. Nemoj samo da nosis Partizanov dres ispod zvezdinog, bice glupo, a i svi znaju da si Grobar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA