Zvezda bez zajedničkog jezika sa Olimpijakosom: Čumić ne dolazi, karijeru nastavlja u Švajcarskoj

Rođeni Užičanin karijeru ipak nastavlja u Lucernu

  • 8
Nikola Čumić Foto: MN Press

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da bi u smiraj ovog prelaznog roka mogli da se dogovore sa Olimpijakosom oko pozajmice za Nikolu Čumića. Međutim, rođeni Užičanin očigledno neće doći u Beograd, već će karijeru nastaviti u Švajcarskoj.

Kako Mozzart Sport navodi, on će zaigrati za Lucern. Čekali su u Zvezdi da vide kakav će biti rasplet u Evropi, kako bi prešli na dalje dogovore. Kada su obezbedili finansijska sredstva od plasmana, želeli su da ih rasporede na pravi način, ali na kraju nije pronašla zajednički jezik sa čelnicima Olimpijakosa.

Srpski šampion je prošle nedelje poslao ponudu vrednu 600.000 evra za pozajmicu sa obaveznim otkupom naredne sezone. Grcima bi uz to pripalo čak 20% od narednog transfera Čumića.

Međutim, u Olimpijakosu nisu želeli da čuju ni za šta manje od 1.000.000 evra za otkup Čumića. Potom su u priču ušli i drugi klubovi, pa je gazda Evangelos Marinakis počeo da licitira i da traži još veću sumu. Crveno-beli iz Pireja su potom tražili Beograđanima nestvarna 2.000.000 evra za otkup i 20 odsto od narednog transfera.

Na Zvezdinu žalost, Lucern je poslao daleko bolju ponudu i na sebe će preuzeti čitav ugovor Čumića iz Pireja. Na kraju će platiti daleko više od Beograđana i sklopiti dogovor sa Grcima.

Video: Čumić smanjio vođstvo Rada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    30. avgust 2021 | 19:38

    Silna ljubav s Olimpijakosom više je nego smiješna,gdje god mogu oni nas po prstima. Tu nema ljubavi tome profesionalizam,nemojmo se više zavaravati. Budimo jedamput pametni.

  • Bdn

    30. avgust 2021 | 19:39

    Terzicu gde su pare?

  • Ks

    30. avgust 2021 | 19:39

    Pa ni sa Prijovicem zajednički jezik Terzic ni sa kim ne može jer je nesposoban

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA