≫ 

Najluđa priča prelaznog roka: Imao klauzulu od 300 miliona, napušta Barselonu posle 29 dana

Emerson Rojal neće sastaviti ni mesec dana na Nou Kampu

  • 0
Betis - Barselona Foto: Tanjug/AP

Poslednji dan prelaznog roka uvek je donosio neke zanimljive, čudne i neočekivane transfere, a jedan od onih koji bi mogli da obeleži ovaj prelazni rok jeste dolazak Brazilca Emersona Rojala u Totenhem!

Emerson se, prema navodima britanskih medija, već nalazi u Londonu na lekarskim pregledima i uskoro se očekuje potvrda kupovine iz Barselone za sumu od 30 miliona evra.

Šta je ovde čudno? Pa, stvar je prosta... Pre manje od mesec dana, tačnije 2. avgusta, predsednik Barse Đoan Laporta je predstavio Emersona na Nou Kampu i poručio: "Emerson ima izlaznu klauzulu od 300 miliona evra i nadam se da će dugo godina ostati u Barseloni!"

Međutim, to "dugo" je u ovom slučaju samo 29  dana, a od klauzule su ostala samo prva dva broja - dok je treća (u ovom slučaju šesta) nula nestala.

Barsa može da se pohvali da je napravila dobar posao, jer Emerson na tri meča nije pokazao ništa. Otuda i ne čudi što je izazvao određene sumnje kada je u pitanju fudbalsko znanje desnog beka.

S druge strane, mediji u Engleskoj se pitaju zašto Totenhem daje toliko novca za momka kom u Barseloni što pre žele da vide leđa.

Video: Proleter je pobedio Radnički rezultatom 1:1: Lapsus spikerke u Dnevniku postao hit na mrežama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA