≫ 

Ser Aleks, ovo je za vas: Emotivna izjava Ronalda po dolasku u Junajted i obećanje o kom bruji svet

Portugalac se oglasio putem Instagrama

  • 1
Kristijano Ronaldo i Aleks Ferguson Foto: Profimedia

Nakon što je dao zvaničnu izjavu za sajt kluba, nedugo pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, Kristiojano Ronaldo se i na Instagramu obratio fudbalskoj javnosti!

Čini se emotivno, a njegovo javno pismo je "brzinom munje" krenulo da se prenosi širom sveta. Podsetimo, Portugalac je potpisao ugovor na 2+1 sezonu, a Junajted će Juventusu isplatiti 15 miliona za pet godina.

- Svi koji me poznaju, znaju za moju beskrajnu ljubav prema Mančester junajted. Godine koje sam proveo u ovom klubu i put koji smo zajedno napravili ispisan je u istoriji ove velike i neverovatne institucije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

- Ne mogu čak ni da počnem da objašnjavam svoja osećanja, to je ostvarenje sna. Moja prva domaća liga, moj prvi kup, prvi poziv u reprezentaciju Portugalije, prva LIga šampiona, Zlatna kopačka i moja prva Zlatna lopta. Svi su rođeni uz posebne veze mene i Crvenih đavola. Istorija je pisana u prošlosti i istorija će se pisati još jednom. Imate moju reč!

- Ja sam ovde! Vratio sam se tamo gde pripadam! Učinimo to još jednom! PS... Ser Aleks, ovo je za vas - napisao je Ronaldo za kraj.

Ronaldo je u prvom mandatu u Junajtedu postigao 118 golova na 292 meča, a 2009. godine je otišao u Real - potom i u Juventus.

Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA