≫ 

Toliko je bio loš da se izvinjava Arsenalu, ali je uzeo 200.000 funti za svaku nedelju u klubu

Brazilac se vraća u domovinu posle najblaže rečeno neubeljive sezone u taboru londonskog kluba

  • 0
vilijan Foto: youtube

Brazilski fudbaler Vilijan (33), koji je završio sezonu u dresu Arsenala, osetio je potrebu da se izvini navijačima londonskog kluba zbog toga što ih je razočarao igrama u prethodnoj takmičarskoj godini.

Vilijan je u ponedeljak prekinuo saradnju sa Arsenalom (potpisao prošlog leta na tri godine) i vratio se u matični klub gde je i počeo karijeru, u Korintijans.

U Arsenalu, najblaže rečeno, nije oduševio. Na 25 utakmica postigao je tek jedan gol, bio je potpuno van ritma i forme koja ga je krasila, ali je zato uzeo 200.000 funti za svaku nedelju u klubu, zbog čega je najviše bio na udaru navijača i medija.

- Kroz čitavu karijeru sam se trudio da budem najbolji gde god sam bio, uek sam želeo da pobeđujem i zato mi teško pada što to tako nije bilo u Arsenalu. Žao mi je zbog toga - poručio je Brazilac uoproštajnoj poruci navijačima Arsenala.

Willian of Arsenal fudbal fudbaler Foto: Profimedia/Zuma Press/David Klein

Vilijan je pre Arsenala osam sezona bio u Čelsiju odakle je kao slobodan igrač stigao u komšiluk. "Tobdžije" su navodno u danima najveće krize zbog kovid pandemije otpustili više desetina zaposlenih u klubu kako bi mogli da ispune finansijske uslove Brazilca.

Odgovorio je u istoj poruci kritičarima koji su mu prebacivali da je u Arsenal prešao samo zbog novca.

- Nažalost, situacija na terenu nije bila onakva kakvu su svi očekivali, mnogo kritika je stiglo na moj račun, posebno od nekih novinara, koji su tvrdili da sam u Arsenalu samo zbog para. Nadam se da ću ovim što sada pričam pojasniti da to nije bilo tako kao što tvrde ti ljudi, novinari. Nadam se da će se naučiti da ne donose prebrze zaključke i da ne kreiraju lošu atmosferu kako bi oni bili u centru pažnje, iako prihvatam delom ono što su pisali - napisao je na kraju svog posta na instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA