≫ 

Igra za Vlahovića kreće između jeseni i zime: Da li je Ronaldo "pokvario" transfer Srbina ovog leta?

Juventus ima plan da za 2022. reši potpis srpskog napadača

  • 2
Dusan Vlahovic Foto: Tanjug/AP

Letnji prelazni rok za 2021. tek što je završen, a pojedini klubovi već gledaju u budućnost i ono što će se dogoditi za godinu dana! Jedan od njih je i Juventus koji, prema navodima italijanskih medija, kreće u napad na Dušana Vlahovića!

Srpski reprezentativac je tokom ovog prelaznog roka bio na cenu, činilo se da je njegov odlazak u Atletiko iz Madrida za 60 miliona gotova stvar, ali je Vlahović na kraju ostao u Fjorentini.

Međutim, teško da će tamo spojiti više od godinu dana pošto Juve planira da ga napadne već između jeseni i zime kako bi obezbedio zlata vredan posao na leto 2022. A na ruku im ide i to što Vlahović ima važeći ugovor sa Violom do 2023.

"Tutosport" u svom izdanju od srede tvrdi da bi Vlahović verovatno završio u Juventusu i ove sezone da su Bjankoneri u julu prodali Kristijana Ronalda. S obzirom na to da je Portugalac napustio Torino poslednjih dana avgusta, za direktora Juventusa Federika Ćerubinija nije bilo dovoljno vremena da smekša prvog čoveka Fjorentine Roka Komisa.

Doduše, navode da bi Komiso i u julu rekao "NE" kada je u pitanju transfer Srbina, ali da bi Ćerubini u tom slučaju uspeo da reši situaciju u korist Juvea do 31. avgusta. Ovako, vremena za posao nije bilo.

Sam Vlahović je u ponedeljak, na okupljanju reprezentacije Srbije, rekao da je srećan u Firenci, da je želeo da ostane i da će dati sve od sebe da ponovi prethodnu sezonu u kojoj je dao 21 gol.

>>> Portugalija nastavlja trku sa Srbijom za prvo mesto na tabeli grupe, kec se ne dovodi u pitanje sa kvotom 1,20, u kombinaciji sa 3+ raste na 1,90. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Portugalija – Republika Irska.

Video: Vlahović: Idemo na pobedu u Turskoj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi-11

    1. septembar 2021 | 16:39

    Bice kao i za Sergeja 100tine mil drz ne daj osta u Laciu

  • 5

    1. septembar 2021 | 16:15

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA