Bogati šeik i brat vlasnika PSŽ-a se na društvenim mrežama smeje Real Madridu zbog Embapea

Transfer je propao u poslednjem trenutku

  • 5
Kilijan Embape Foto: Tanjug / AP

Nije uspeo Real Madrid da u poslednjem trenutku dovede Kilijana Embapea iz Pari Sen Žermena. Sve ponude Kraljevskog kluba na kraju su "propale", a najveća je iznosila čak 200.000.000 evra, što je prema nekim pričama i bila suma koju su Parižani zahtevali od Madriđana.

Francuski napadač žarko je želeo da ode iz PSŽ-a i pređe u Real Madrid, ali su Parižani odlučili da ga zadrže i da ove sezone zajedno sa njim, Mesijem i Nejmarom konačno ugrabe trofej u Ligi šampiona koji im toliko dugo izmiče. Sledećeg leta će ga bez odštete pustiti u špansku prestonicu.

Međutim, Real je sada zbog čitave situacije meta podsmeha na društvenim mrežama. Tako je brat katarskog emira Tamima bin Hamad Al Tanija, koji je vlasnik PSŽ-a, nakon završetka prelaznog roka objavio fotografiju u kojoj je ismejao bezuspešan pokušaj Reala da dovede Embapea.

Na Tviteru je objavio fotografiju predsednika PSŽ-a, Nasera Al-Kelaifija koji se smeje pored smrknutog čelnika Real Madrida, Florentina Pereza, uz poruku: "Kraj!"

Videćemo kako će Real "pregurati" ovu sezonu i gotovo da je izvesno da će u narednoj dovesti Embapea kao najveću zvezdu prelaznog roka. Mada, treba istaći da će on tada moći da bira gde bi želeo da ode.

Video: Joković uz pomoć stative doveo Proleter u vođstvo protiv Radničkog na Karađorđu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA