≫ 

Piksi ne mari zbog Ronaldovog preokreta: “Ne zanima me šta se tamo dogodilo, bitna je samo Srbija“

Selektor naše zemlje usresređen isključivo na svoj tim

  • 1

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Katar u prijateljskom meču (0:4) u Debrecinu i tako na pravi način ušla u septembarski ciklus u kojem naše igrače očekuju još dva jako važna meča. Već u subotu u Beograd dolazi Luksemburg, a potom sledi put u Dablin i gostovanje Republici Irskoj.

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi bio je izuzetno zadovoljan prikazanom igrom. Delovalo je da naši fudbaleri mogu da postignu i više od četiri gola.

- Rezultat je dobar za Katar, mislim da je mogao još koji gol da se da. Kao što sam rekao, pobeda ili bilo koji rezultat neće promeniti naša razmišljanja u odnosu na ono što se očekuje protiv Luksemburga i Irske. Zadovoljan sam, pre svega, jednim kolektivnim duhom, bilo je dosta lepih akcija, dosta trke i pametne igre, što me raduje. Rezultat, objektivno, ne tako bitan. Idemo dalje – reči su Piksija.

Obrenovac, Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Stojković Piksi, donacija Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Nije hteo da izdvaja samo Vlahovića večeras naš selektor, već tvrdi da su i ostali igrači pokazali sjajnu, timsku igru.

- Ne samo on, već su i ostali pokazali tu dozu ozbljnosti. Rekao sam im da ovo nije utakmica sa takmičarskim značajem, ali opet je dosta važna. Šansa da se pokaže ozbiljnost, profesionalsnost i da našim ljudima pokažemo da smo spremni da se borimo, izgaramo, trčimo iz minuta u minut. Golovi su posledica kvaliteta.

Selektor Srbije ne mari što je Republika Irska propustila da nam donese veliki poklon, pošto je Kristijano Ronaldo sa dva gola u zadnjih osam minuta preokrenuo i pokazao koliko je moćan.

- Sada sam to čuo i ne zanima me šta se događa tamo. Očigledno je da su imali dosta sreće, ne znam kakva je utakmica bila. Sve u svemu, zanima me samo Srbija - zaključio je Piksi.

Video: Jović pecnuo Đuričića posle Katara: Odigraj nekad loptu, možda bih dao još koji gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mike Kazanova Pevač

    2. septembar 2021 | 10:42

    Ne zanima te tvoja grupa? Napalio si se jer si dobio amaterski Katar. Odlazi bruko, da te ne bi na kraju terale tvoje delije kao sa Rajka. 😂🍺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA