≫ 

Luka Jović pecnuo saigrača: Odigraj neku loptu, možda bi dao još koji gol

Napadač Orlova se našalio sa Đuričićem

  • 1

Sjajno raspoloženje vladalo je u taboru fudbalske reprezentacije Srbije, posle meča u kom su Orlovi ubedljivo savladali Katar rezultatom 4:0!

Prednjačio je napadač Reala Luka Jović koji je bio strelac drugog pogotka, a koji se neposredno pred davanje izjave našalio sa Filipom Đuričićem.

- Fićo, odigraj nekad loptu, možda bih još koji dao. Fići smo dali pun džak lopti, da ih ponese kući. Nadamo se da će protiv Luksembuga pokušati neku i da odigra - rekao je Jović kroz smeh, a zatim priznao da ga je iznerviralo to što je Kristijano Ronaldo u nadoknadi dao dva gola:

- Jeste! Pratili smo, ali sve je do nas. Ako pobedmo sve do kraja, direktan putnik na SP će se odlučivati u Portugalu. Neće biti boljeg načina da pokažemo da zaslužujemo da idemo direktno na Mundijal, nego da pobedimo favorita u Lisabonu.

Podsetimo, Srbija će u subotu od 18 časova dočekati Luksemburg u sklopu kvalifikacija za odlazak na SP, dok će tri dana kasnije na megdan Republici Irskoj u Dablinu.

>>> Posle tri meča Engleska ima maksimalnih devet bodova i gol razliku 9:1, Mađarska druga sa sedam bodova i gol razlikom 10:4. Dvojka je vredna kvote 1,45, ako dođe uz bar četiri gola raste na čak 4,40. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Mađarska – Engleska.

Video: 2:1! Za koga? Ma, laže: Vlahović mislio da se šale s njim kad su mu rekli da je Portugal pobedio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    2. septembar 2021 | 14:23

    Ma ne brinite, sad se Vlahović i Jović sele na klupu i ustupaju mjesto onom stablu iz Fulama, a u odbranu se vraća Stefan Mitrović, tako da Luksemburg ne mora da se brine… Još ako bude i Lukić u prvoj postavi, moze Lux i do pobjede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA