≫ 

Pravo je čudo kako mu nije slomio nogu: Pogledajte krvnički start fudbalera Venecuele nad Mesijem

Argentinac je u ovoj situaciji imao više sreće nego pameti

  • 1
Lionel Mesi, Argentina, Venecuela Printskrin: Youtube / UTC FOOTBALL TV

Svima je jasno da je jako teško zaustaviti jednog od najboljih fudbalera sveta, Lionela Mesija, te protivnici često pribegavaju nekim "alternativnim" metodama. Na utakmici između Argentine i Venecuele, fudbaler Adrian Martinez je u jednom grubom startu umalo slomio nogu Argentincu.

Septembarski kvalifikacioni ciklus je počeo i više nego uspešno za reprezentaciju Argentine, rutinski su savladali Venecuelu sa 3:1, te su se osamili na drugoj poziciji na tabeli.

Međutim, fudbaleri iz Argentine su na ovom meču izvojevali jednu bitniju "pobedu", jer nisu ostali bez svog najboljeg igrača na duži vremenski period.

Igrao se 30. minut utakmice, ka Mesiju je poslata jedna jako upotrevbljiva lopta, a on je fintom izbacio jednog od svojih čuvara, da bi ga Martinez krvnički "sačekao" i zario mu krampone u nogu. Pravo je čudo kako je noga Lea Mesija izdržala ovaj start.

Martinezu je uručen direktan crveni karton, a zanimljivo je da je ovaj igrač ušao u igru samo sedam minuta pre ovog starta.

Takmičarska premijera mlade reprezentacije sa novim selektorom Zvonkom Živkovićem, pobeda Orlića se u Mozzart kladionicama plaća sa kvotom 2,15. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Srbija – Ukrajina.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    3. septembar 2021 | 10:51

    Ovakvima treba doživotno zabraniti da se bave bilo kakvim sportom, i stvarno ih poslati u zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA