≫ 

Ljubitelji fudbala, gde ste? Navijači zakazali na prvom meču Piksija pred publikom

Srbija igra protiv Luksemburga meč kvalifikacija za Mundijal

  • 58

Fudbaleri Srbije igraju važan meč kvalifikacija za odlazak na Mundijal u Kataru 2022. godine. Protivnik Luksemburg nije možda atraktivan ali je meč zvaničan i dosta bitan, a uz sve to ovo je prvi meč Srbije na koji navijači mogu da dođu.

Vreme je idealno 26 stepeni, termin još bolji od 18 sati, ali daleko od toga da će stadion Marakana biti popunjen u dozvoljenom kapacitetu od 25.000 navjača.

Od dolaska novog selektor Dragana Stojkovića Piksija, Srbija je počela da igra ozbiljan fudbal i igrači su svojim igrama zaslužili da ih bodri više navijača.

Po atmosferi koja vlada u ekipi i igrama koje su prikazali zaslužili su da bude bar 25.000 koliko je dozvoljeno zbog situacije. Cene karata su bile popularne. Severna i južna tribina 300 dinara, a za istočnu i zapadnu tribinu od 500 do 1000 dinara.

Međutim, koliko se vidi po fotografijama i kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta, broj navijača je višestruko manji.

Video: Istina o dolasku Piksija na mesto selektora: Kokeza me zvao dva dana posle Škotske u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo

    4. septembar 2021 | 18:04

    Kakav nam je fudbal, dosta je doslo!

  • Hag

    4. septembar 2021 | 17:59

    A koga da gledaju menadzerske igrace..

  • Banja Luka

    4. septembar 2021 | 18:05

    Moj brat iz Banja Luke, sa jos 3 druga dosao u BG samo da utamicu pogleda... da u Banja Luku dodje reprezentacija Srbije, mogli bi u istom danu 3x napuniti stadion...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA