Irska uzdrmana pred dolazak Srbije: U završnici došli do boda, Azeri postigli fantastičan gol

Mahmudov je na isteku prvog poluvremena izveo pravu majstoriju

  • 1
Šejn Dafi Foto: Tanjug / AP

Reprezentacija Irske neće u najlepšem raspoloženju dočekati utakmicu protiv selekcije Srbije. Iako su verovatno svi u Dablinu očekivali prva tri boda večeras u meču protiv Azerbejdžana, to se nije dogodilo, pošto je tim sa granice Evrope i Azije odigrao borbeno i uspeo da na kraju odnese bod, iako je mogao i sva tri - 1:1 (0:1).

Sjajan gol na isteku prvog poluvremena postigao je Emin Mahmudov. Fudbaler Nefčija "opalio" je pravu raketu sa skoro 25 metara i savladao golmana Bazunua. Bio je to hladan tuš za sve u Dablinu, nadali su se da će duel sa Azerbejdžanom poći nešto bolje.

Borili su se Irci i izborili za pogodak koji je došao pred sam kraj utakmice. Imali su terensku inicijativu, zaista su bili za nijansu bolji od Azera i na kraju su uspeli da se dokopaju prvih bodova u ovim kvalifikacijama, baš kao i njihovi rivali. Strelac tog pogotka bio je Šejn Dafi u 87. minutu.

To znači da Irci uzdrmani dočekuju reprezentaciju Srbije ovog utorka u Dablinu. Fudbaleri Dragana Stojkovića-Piksija igraće na Ostrvu jedan od ključnih duela u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo. Ako žele da održe korak sa Portugalcima, moraće da odnesu pobedu.

Video: Grupa navijača s južne tribine povela dozivanje na Marakani: Odjekivalo Kosovo - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    4. septembar 2021 | 20:23

    Sa ovakvim odnosom,bolje da trčkaraju Košutnjakom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA