Svi dresovi igrača Srbije na aukciji, mala Vanja čeka da joj pomognemo, licitacija je krenula

Svi sada moramo biti kao jedan - da pomognemo teško oboleloj bebi

  • 1
fudbaleri srbije Foto: MN Press

Pobeda fudbalera Srbije nad Luksemburgom može biti samo uvertira za novi meč, mnogo važniji od svakog uspeha na terenu, odbojkaškog, fudbaskog, košarkaškog - borba za život male Vanje Malović.

Vanja boluje od retke neuromišićne bolesti SMA1 (Spinalna mišićna atrofija tip1). Reč je o izuzetno teškoj i progresivnoj bolesti koja često ima smrtni ishod. Bolest je posledica mutacije gena i manifestuje se gubitkom osnovnih životnih funkcija kao što su hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje. Dete ne može da drži glavicu, pokreće ruke i nogice. Jedini lek za njen život je Zolgensma koja košta dva miliona evra i tu na scenu stupamo mi - i fudbaleri Srbije.

Kao što je već rečeno u najavi utakmice, svi dresovi reprezentativaca Srbije sa meča sa Luksemburgom biće na aukciji, a sav prihod od prodatih dresova ide za Vanju.

Za dresove srpskih reprezentativaca možete licitirati na sledećem linku.

www.matchwornshirt.com/club/serbiа

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Da Vanja pobedi SMA (@da.vanja.pobedi.sma)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 31230

    5. septembar 2021 | 11:57

    vidim da ima dres sms. na ovom dresu na licitaciji pise milinkovic-savic. na utakmici je nosio dres "sergej". nema veze..pomozimo maloj vanji svi kako momzemo. samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA