≫ 

Suma je još u Gvineji: Igrač Partizana čeka sutrašnji let, preskočio današnji u organizaciji Keite

On bi uskoro mogao da napusti zemlju koju je zadesio vojni puč

  • 0
Partizan - Santa Klara Foto: Nikola Tomić

Vojni udar u Gvineji uskoro će najverovatnije biti prošlost za Sejdubu Sumu. Fudbaler Partizana treba uskoro da napusti ovu zemlju, ali nije se našao u avionu u kojem je Nabi Keita sa Liverpulom poveo 12 svojih saigrača.

Iako su neki mediji preneli da je Suma zaista napustio zemlju, prema saznanjima Telegrafa, fudbaler Partizana ostao je u Gvineji i sačekaće sutra naredni let. Problem je bio taj što ukoliko bi otputovao u Englesku, to bi stvorilo probleme sa vizom i ograničenim kretanjem u tranzitnoj zoni aerodroma.

Tačno je da je 12 igrača danas napustilo zemlju. Nabi Keita jeste jedan od najboljih prijatelja Sejdube Sume, ali se ovaj nije našao na planiranom letu koji je on organizovao sa Liverpulom.

Reprezentacija Maroka je evakuisana iz Gvineje još u nedelju uveče, ali fudbaleri iz ove države nisu mogli da napuste zemlju sve do danas. Liverpul je imao ogromnu zaslugu za evakuaciju 12 igrača samom činjenicom da je u poslednjih 48 sati bio u kontaktu sa službama koje su mogle da pruže bilo kakvu pomoć.

Video: Suma potvrdio da je zbog povrede izašao na poluvremenu: Kad to osećam onda ne mogu da završim meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA