Mozzart daje najveće kvote na svetu: Engleska 1,75, Makedonija 2,55, SAD 1,95!

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Rahim Sterling, Hari Kejn, Fudbalska reprezentacija Engleske Foto: AP/Tanjug

Raznovrstan fudbalski program ove srede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu. U izboru su dvojke na reprezentacije Engleske, Makedonije i Sjedinjenih Američkih Država.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

POLJSKA - ENGLESKA (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,75

Suverena Engleska se večeras suočava sa najtežim testom u Grupi I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Na stadionu u Varšavi, u okviru šestog kola Gordi Albion gostuje Poljskoj, koja joj je prvi pratilac. Domaćin je pod vođstvom Paula Souze prošle nedelje imao dve odlične utakmice. Prvo su belo-crveni pobedili Albaniju na svom terenu sa 4:1, a onda su preslišali San Marino sa 7:1, Kao rezultat - 10 bodova posle pet kola, druga pozicija i pet bodova daleko od Engleske. Albion pod palicom Gereta Sautgejta još nije izgubio bodove u kvalifikacijama. Ujedno, Englezi su primili samo jedan gol iz pet utakmica. U prošlom kolu Engleska je na svom terenu demontirala Andoru sa 4:0, bez ijednog prilaska protivnika svom kaznenom prostoru. Pre toga, istim rezultatom savladana je Mađarska na gostovanju.

MAKEDONIJA - RUMUNIJA (SREDA, 20.45), KEC 2,55

Sve je otvoreno na polovini borbe u Grupi J kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Najmanje četiri ekipa se nada makar baražu, a večeras u Skoplju snage odmeravaju Makedonija i Rumunija, koje deli samo bod u korist Trikolora s Karpata. Posle senzacionalne pobede nad Nemačkom 2:1 na strani, Makedonci su dva puta remizirali, sa Jermenijom 0:0 i Islandom 2:2. Treba istaći dobre performanse Crvenih lavova u napadačkoj liniji, koji su 11 puta pogodili protivnički gol. Sa druge strane, selekcija Rumunije nije uspela da se plasira na minuli Euro - za razliku od Makedonaca - ali je svu snagu uložila u kvalifikacioni ciklus za Mundijal u Kataru. Rumuni su dobili uvodni meč pobedivši današnjeg protivnika na svom terenu 3:2, a nedavno su Trikolori savladali Island i Lihtenštajn 2:0.

HONDURAS - SAD (ČETVRTAK, 04.05), DVOJKA 1,95

Selekcija SAD će pokušati da se rehabilituje posle nešto slabijeg starta. Jenkiji noćas gostuju Hondurasu, u sklopu 3. kola finalne faze kvalifikacija za Mundijal. Sjedinjene Američke Države su osvojile samo dva boda i nalaze se tek na četvrtom mestu, što donosi igranje u plej-ofu sa rivalom sa drugog kontinenta. Očigledno, američkom timu se ovo ne sviđa i igrači će u susretu sa Hondurasom želeti trijumf po svaku cenu, ali ni domaćin nije bezazlen, i ima isti učinak posle remija sa El Salvadorom i Kanadom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA