Čelsi "lakši" za skoro 30.000 evra nakon neprikladnog ponašanja igrača na meču sa Liverpulom

Oni su se bunili kod isključenja Risa Džejmsa i u tome su malo "preterali"

  • 0
FK Čelsi, Romelu Lukaku Foto: Tanjug / AP

Ekipa Čelsija ovog vikenda igraće bez Risa Džejmsa, a biće i lakša za 25.000 britanskih funti. Fudbalska asocijacija Engleske odlučila je da su fudbaleri ovog kluba preterano reagovali nakon isključenja svog saigrača protiv Liverpula.

Sudija Entoni Tejlor je tada nakon konsultacije sa VAR tehnologijom odlučio da dodeli crveni karton Džejmsu zbog igranja rukom na gol-liniji, kao i kazneni udarac koji je u gol pretvorio Mohamed Salah.

Fudbaleri Čelsija su se bunili, insistirali su na tome da je lopta dokačila Džejmsa po stomaku, pre nego što mu je udarila u ruku, ali je Tejlor bio nemliosrdan i ostavio je Plavce sa desetoricom igrača na "Enfildu".

- Čelsi je kažnjen sa 25.000 funti zbog dva prekršaja pravila E20.1 koja su se desila tokom njihove utakmice Premijer lige protiv Liverpula 28. avgusta 2021. godine. Klub nije uspeo da svojim igračima ukaže na adekvatno ponašanje u 48. minutu prvog poluvremena i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka - stoji u saopštenju Fudbalske asocijacije Engleske.

Obe ekipe su i dalje neporažene, nakon što je meč završen rezultatom 1:1. Po sedam bodova znači da dele drugo mesto na tabeli Premijer lige.

Video: Novo pojačanje Partizana dovelo na promociju zgodnu devojku: Lepotica ukrala slavu Kvinsiju Menigu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA