≫ 

Peruanci vukli Nejmara za međunožje, on besan na svoje: "Šta više da uradim da me poštuju?"

Asu PSŽ-a se ne sviđa što ga stalno pljuju

  • 2

Iako je upisao gol i asistenciju, brazilski reprezentativac Nejmar je bio i te kako besan posle meča njegove selekcije protiv Perua - 2:0!

Razlog za to su kritike navijača i komentatora koji iz određenih razloga ne štede reči na Nejmarov račun.

- Ne znam šta više da uradim u ovoj majici da navijači poštuju Nejmara. Ovo nije normalno, dešava se već duže vreme, od komentatora, reportera i drugih - rekao je napadač PSŽ-a posle utakmice.

>>> Nastavlja se danas srpska Superliga, a od 19.00 igra se vojvođanski derbi između Spartaka i TSC, a očekuje se odličan fudbal, pošto su obe ekipe u dobroj formi. Kvota na keca je 2,50, na iks 3,40, a na dvojku 2,75, dok je GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - TSC.

Takođe, Nejmar je bio i na "udaru" fudbalera Perua koji se nisu štedeli u duelima sa njim. Često je ostajao na zemlji, a zadržavali su ga tako i što su ga povlačili za međunožje kako ne bi prošao. Taj momenat možete videti od 3. minuta u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    10. septembar 2021 | 10:59

    Tvoje znanje sa loptom niko ne moze da ospori ali shvati da te ljudi ne vole jer si folirant na terenu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA