Ronaldo pred povratak na Old Traford: "Nervozan sam, kao kada sam i prvi put igrao pre 18 godina"

Miljenik navijača se konačno vraća kući

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Fudbalere Mančester junajteda očekuje meč protiv Njukasla za vikend, ovo neće biti kao i svaka druga utakmica jer će se na "Old Traford" vratiti i miljenik navijača ovog kluba, Kristijano Ronaldo.

Ronaldo je tokom reprezentativne pauze odigrao samo utakmicu protiv Irske, gde je golovima u 89. odnosno 96. minutu doneo svojoj reprezentaciji pobedu i zadržao je na prvom mestu u grupi sa Srbijom.

Međutim, čak i on je priznao da je poprilično nervozan jer će posle 12 godina ponovo igrati u dresu Junajteda, plus pred njihovim navijačima.

- Od momenta kada sam sleteo u Mančester osetio sam dobru energiju, to su ljudi koji su me gledali kako sam rastao i napredovao. Došao sam sa 18 godina, pun strasti za fudbalom i dokazivanjem. Kada sam debitovao u dresu kluba 2003. godine bio sam izuzetno nervozan jer nisam očekivao da budem starter, čak ni da uđem sa klupe. Biću nervozan i u subotu protiv Njukasla, ali sam sada mnogo zreliji, iskusniji i spreman sam za sve izazove - izjavio je Ronaldo za klupsku televiziju.

Meč između Mančester junajteda i Njukasla je na programu u subotu, 11. septembra, s početkom od 16 časova.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA