≫ 

Proleter pred gostovanje Zvezdi doveo bivšeg igrača PSV-a

Mađar Kun za efikasniji napad Novosađana

  • 0
Beratalan Kun Printskrin: Youtube/PSV

Mađarski fudbaler Beratalan Kun od četvrtka je i zvanično novi fudbaler novosadskog Proletera koji u subotu veče (20.00) gostuje Crvenoj zvezdi!

Kun je prošao mlađe kategorije holandskog PSV-a, igrao je i za drugi tim Filipsovaca, a u Novi Sad je stigao kao slobodan igrač. Prethodno je nastupao za Đere i Zalaegeršeg.

Igra na poziciji plejmejkera, odnosno ofanzivnog veziste, priliku da debituje imaće protiv srpskog šampiona, a trener Proletera Dušan Bajić za taj meč ističe da se njegov tim neće braniti.

- Težićemo napadačkoj opciji, idemo visoko, direktno i da budemo konkretni u igri. I ove tri utakmice bile su podređene tom zahtevu, a kako je implementirano to je posebno pitanje, na kraju pita se i protivnik. Idemo da se nametnemo koliko je to moguće. Crvena zvezda je favorit, ali ne idemo sa "belom zastavom". Nećemo se predati bez "ispaljenog metka" i težićemo da barem namučimo crveno-bele. Nemamo pravo da pretimo, ali možemo da se nadamo.

>>> Pred start u Ligi Evrope, Zvezda večeras (20.00) ne bi smela da ima većih problema na Marakani protiv novosadskog Proletera - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Proleter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA