≫ 

Ludnica u Mančesteru zbog debija Ronalda, karte na crnom tržištu idu do 2.000 funti

Portugalac će u jednom trenutrku biti na terenu, rekao je menadžer Đavola

  • 2
Kristijano Ronaldo Printskrin: Youtube/Téléfoot

Sve fudbalske oči danas će biti uprte na Old Traford, gde će Kristijano Ronaldo po drugi put debitovati za Mančester junajted u koji se vratio posle 12 godina!

Đavoli od 16 časova dočekuju Njukasl, a menadžer Ole Gunar Solskjer je na konferenciji za medije potvrdio da će Portugalac igrati. Dilema je samo da li će krenuti otpočetka ili će ući sa klupe.

- Ronaldo je imao dobar pripremni period sa Juventusom, igrao je za reprezentaciju, dobro je radio i ovde. Definitvno će se naći na terenu u jednom trenutku - potvrdio je Norvežanin.

Karte za ovaj meč su odavno rasprodate, svi žele da budu deo istorije, a engleski mediji pišu da one na crnom tržištu koštaju čak 2.049 funti. Navodi se i da jedan od "onlajn" prodavaca ima karte čije cene se kreću u rasponu od 299 do 722 funte.

S druge strane, Junajted je javno pozvao svoje navijače da ne kupuju karte od trećih lica jer bi to moglo da izazove određene probleme prilikom ulaska na tribine, te napominju da te karte često znaju da budu lažne.

>>> Pred start u Ligi Evrope, Zvezda večeras (20.00) ne bi smela da ima većih problema na Marakani protiv novosadskog Proletera - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Proleter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA