Zvezda dala gol posle 16 sekundi, pa do kraja "spakovala" još četiri

Imamo najbrži gol u dosadašnjem delu Kadetske lige Srbije

  • 1

Kadeti Crvene zvezde pobedili su u subotu ujutru ekipu Rada rezultatom 5:1, a meč na Banjici će ostati upamćen i po golu koji su crveno-beli postigli sole samo 16 minuta igre!

Iako su Građevinari bili ta ekipa koja je prva krenula sa centra, mladi igrači Zvezde su napravili dobra presing posle kog je Mateja Radonjić postigao najbrži pogodak u Kadetskoj ligi ove sezone.

Bubanj je u 12. povisio na 2:0, da bi Rad preko Ilijeva u 31. vratio rezultatsku neizvesnost. Ipak, ona je trajala samo do pogotka Nikolića u 50. minutu,d a bi Šljivić u 69. i i ponovo Bubanj u 90. napunili mrežu domaćina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina o srpskom fudbalu

    11. septembar 2021 | 19:12

    Pa u FK RAD na zalost u tim i mladjim kategorijama rade pocetnici, amateri, deca koja mogu i znaju se ne biraju za tim da igraju vec se odstranjuju iz tima. Njima je do skoro trener koji ih je trenirao u mladjim kadetima birao decu koja mogu da zadovolje kriterijum, njegov zna se koji je! Ovo je njegov rezultat! On je za zatvor! Na zalost sa trenerima amaterima koji guraju decu u prvi tim koja ne mogu zadovoljiti ni trcanje a kamoli nesto drugo i roditeljima kompleksašima nemamo šta da ocekujemo od srpskog fudbala! Za trenere amatere je bitno da dobiju licence a igraca da naprave to je nedostizna misija! Neka se isti ti treneri pogledaju u ogledalo kad ustanu ujutru, sram ih bilo! To sto unistavaju su srpska deca, i njihova ce stasati samo polako! Čast izuzecima! Ima trenera koji su dobri vredni radni ali na žalost u manjini su velikoj! Napred Rade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA