Totenhem se obrukao protiv Palasa: Maestralni Eduar "očerupao" Pevce za sedam minuta

Nadmoć je mala reč za ono što se dešilo na Selhurst parku

  • 1
Odson Eduar, Kristal Palas, Totenhem Printskrin: +Sport Uno

Fudbaleri Kristal Palasa su napravili iznenađenje i u prvoj utakmici četvrtog kola Premijer lige su demolirali ekipu Totenhema sa 3:0. Prvi pogodak je bio delo Vilfrida Zahe, dok su drga dva maslo najnovije pridošlice, Odsona Eduara.

Totenhem je bio izričit favorit pred početak susreta, ekipa koja je zabeležila sve tri pobede i čiji je trener, Nuno Espirito Santo, bio proglašen za trenera meseca su imali sve u svojim rukama da nastave svoj niz, ali... Nisu mogli ni naslutiti šta ih očekuje.

Naime, fudbaleri Totenhema tokom čitavog prvog poluvremena nisu uputili nijedan šut na gol, dok je Palas imao ozbiljnu priliku preko mladog Konora Galagera, međutim, njegov pokušaj je osujetio golman Ugo Ljoris.

Drugo poluvreme je donelo još veću nadmoćnost Palasa, a sve je eskalirao negde oko 55 minuta kada je desni bek Totenhema, Tangana, dobio drugi žuti karton.

Sudija Mos je dodelio penal domaćoj ekipi u 75. minutu, a Zaha ga je rutinski iskoristio i doveo svoju ekipu u prednost.

Devet minuta kasnije, Odson Eduar je zamenio Bentekea i u istom minutu je postigao svoj prvi gol na asistenciju upravo Zahe, a svoj debi u Premijer ligi, Eduar je krunisao još jednim pogotkom u 93. minutu, kada mu je sjajni Galager ostavio loptu "na tacni".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malta

    11. septembar 2021 | 19:27

    Nisu se obrukali,nego su ih ovi oducili od fudbala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA