≫ 

Old Traford video najvećeg! Ronaldo u svom stilu sa 2 komada na debiju obeležio povratak u Junajted

"Crveni đavoli" ubedljivi protiv Njukasla - 4:1, Arsenal stigao do prvog trijumfa u sezoni, siguran i Mančester Siti

  • 5

Jedan od najvećih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo ponovo je debitovao u dresu Mančester junajteda posle 12 godina, a prepuni Old Traford i 70.000 gledalaca pozdravili su svog ljubimca koji je sa dva gola inspirisao ubedljiv trijumf nad Njukaslom od 4:1.

Bilo je teško u jednom trenutku, posebno nakon što je gostujući bek Mankiljo šokantno izjednačio rezultat u 56. minutu, ali je Ronaldo samo nekoliko trenutaka kasnije pokazao da je sa sobom doneo i one njegove "izmišljene" golove koji bi mogli da budu presudni u borbi za titulu ove sezone.

Prvi pogodak Krsitijano je dao u nadoknadi prvog poluvremena, Mejson Grinvud je šutirao, a Portugalac smestio u mrežu odbitak za prednost domaćina pred odlazak na pauzu.

Iako je Španac Mankiljo izjednačio u nastavku utakmice, Old Traford je ponovo ustao na noge u 63, kada je Luk Šou povukao kontru, proigrao Ronalda, a ovoj kroz noge golmana Darloua pogodio za 2:1.

Taj pogodak je relaksirao fudbalere Mančester junajteda, a do kraja susreta Bruno Fernandeš je prelepim projektilom u 80. povisio na 3:1, da bi tačku na trijumf stavio rezervista Džesi Lingard u drugom minutu nadoknade.

Mančester Siti je slavio protiv Lestera u gostima minimalnim rezultatom, a jedini gol za "Građane" postigao je Bernardo Silva posle odbitka u 62. minutu. Lester je imao prečku, poništen mu je gol zbog ofsajda, pa su gosti imali i sreće na ovom meču.

Vulverhempton je u gostima savladao Votford sa 2:0. Gosti su poveli zahvaljujući Sijeralti, koji je dao autogol u 74. minutu, da bi rezervista Hvang Hičan bio strelac drugog pogotka u 83. minutu.

I Arsenal je ostvario prvi trijumf u prvenstvu protiv nejakog Noriča. "Tobdžije" su postigle svoj prvi gol u Premijer ligi posle tri kola suše. Obamejan je bio heroj, posle asistencije Pepea u 66. minutu.

Brajton je slavio 1:0 u gostima protiv Brentforda, a jedini strelac je bio Trosard u samom finišu utakmice.

Sautempton i Vest Hem odigrali su bez golova, a najbolji strelac gostiju Majkl Antonio je dobio crveni karton u nadoknadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Trelegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    11. septembar 2021 | 19:59

    Dovoljno je reći CR7...

  • Deka

    11. septembar 2021 | 19:30

    Jednostavno perfekcija

  • K1

    11. septembar 2021 | 21:33

    Nisam ga gotivio pre ,ali sam promenio misljenje i smatram ga najvecim zbog rada i discipline mnogo je jak mentalno ,godine su za njega samo broj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA