≫ 

"Pričamo, to je sve što mogu reći": Vlahović "razbija" u Firenci i još čeka na novi ugovor

Srbin sa dva gola iz penala nastavio seriju

  • 1
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Četri utakmcie - pet golova ove sezone. Dušan Vlahović ne staje. Pretvorio se u gol-mašinu koju je izgleda nemoguće zaustaviti. Kako mu je krenulo ove sezone u Firenci, izgleda da je zaista napravio sjajnu odluku što nije prihvatio velike ponude Totenhema i Atletiko Madrida. Fiorentina mu prija nebitno ko mu bio trener. Kod Vinćenca Italijana deluje još ubojitije.

Vlahović je potvrdio i da je perfektan penaldžija, sa dva gola sa "bele tačke" vodio je Fiorentinu do pobede u Bergamu od 2:1.

- Uvek smo verovali u ovaj tim, od momenta kad smo počeli da radimo sa trenerom. Tek smo na početku, moramo nastaviti u osom ritmu, raditi jako, slušati šta nam trener kaže, moramo biti ekipa i onda tek možemo očekivati velike stvari - izjavio je Dušan.

Vlahović je već stigao do kote od 20 golova u 2021. godini, na šta su ga podsetili italijanski novinari i pitali ga da li misli da je trenutno jedan od najboljih golgetera u Evropi.

- Ne, to samo znači da moram da nastavim da radim kao i do sada, sa istom odlučnošću, da sakupljam iskustvo i idem ovim putem. Tada mogu očekivati velike stvari, i ja, i tim.

O ponudama koje su mu stizale, od kojih se zavrti u glavi, kaže:

- Rekao sma dosad već mnogo puta da sam odlučio da ostanem u Firenci, to niko drugi nije odlučio umesto mene. Kada nam je novi trener došao, i sklopio tim, bilo je dobro. Na kraju sezone videćemo da li je odluka bila dobra. Samo sam poslušao svoje srce. Mlad sam, moje vreme tek dolazi i samo treba da nastavim da radim kao do sada.

Italijanski mediji su nedavno preneli da je Fiorentina dala Vlahoviću novi, unosan ugovor, vredan pet miliona evra po sezoni. O tome nije želeo da se izjašanjava, mada kaže da pregovori postoje.

- Pričamo, to je sve što mogu da kažem.

I Milan i Lacio sjajnu su otvorili sezonu, sa po dve pobede, pa se danas (18.00) na San Siru praktično bore za lidersku poziciju. Kvota na Rosonere je 2,40, na iks 3,40, na dvojku 2,90, a na 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Lacio

Posle tri gostovanja u prva tri kola, Real konačno igra na svom stadionu večeras (21.00) protiv Selte - kvota na keca je 1,43, a na kombinazziju 1&3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Selta

Video: 2:1! Za koga? Ma, laže: Vlahović mislio da se šale s njim kad su mu rekli da je Portugal pobedio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA