≫ 

Partizan ima igrača brzog kao metak: Kvinsi je munja, Kragujevčani ni lasom nisu mogli da ga uhvate

Holanđanin se dobro pokazao na debiju

  • 8
kvinsi menig Foto: partizan.rs

Fudbaleri Partizana su nastavili u pobedničkom maniru, protutnjili su kroz Kragujevac u dopadljivoj utakmici trijumfom od 3:1, posle preokreta, a debi u novom klubu upisao je i Holanđanin Kvinsi Menig. Reč je o poslednjem pojačanju ekipe.

O ovom momku su srpski ljubitelji fudbala malo toga znali, ali svako ko je pogledao meč na "Čika Dači" jasno mu je da su crno-beli u momku rođenom u Amsterdamu dobili moguće i najbržeg igrača u ekipi. Bivši Ajaksovac je odmah po ulasku u igru pokazao svoje brzinske sposobnosti, Kragujevčani ni lasom nisu mogli da ga uhvate i definitivno je trener Stanojević u njemu dobio moćno oružje za nastavak sezone.

Menigu je Šumadija bila prvo putovanje sa ekipom po dolasku u klub.

- Istina, moje prvo putovanje van Beograda koje, kao što sam i pretpostavio, nije bilo mnogo daleko. Dobili smo raspored aktivnosti i nakon dolaska odmah smo imali večeru i otišli u sobu na odmor. Nisam izlazio iz hotela, uglavnom sam bio u sobi sa svojim cimerom Rikardom. On je sjajna osoba i odličan fudbaler, zaista mogu samo da kažem reči hvale! Ali, da ne grešim dušu, svi momci su sjajni, profesionalni, ali imaju i smisla za humor. Prema meni se ophode kao da smo dugo zajedno.

Debi je protekao vrlo uspešno, nedostajao je možda jedino gol kao kruna dobre igre, ali Holanđanin je i tako prezadovoljan onim što je pružio i on sam, i ekipa u globalu.

- Zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da je sve pozitivno i da su momci igrali baš onako kako je šef Stanojević od njih tražio.

Otkrio je Menig, u razgovoru za klupski sajt, otkrio i šta mu je Stanojević rekao pre ulaska u igru.

- Rekao mi je da izađem na teren, da uživam u igri i da, naravno, dam sve od sebe. Takođe mi je rekao da će mi se dopasti ovde, što već i vidim - rekao je Menig.

Ako se po jutru dan poznaje, u prevod ako se po debiju Meniga sezona poznaje, Partizan je dobio opasno pojačanje za sezonu koja se polako zahuktava.

Video: Filip Holender pomno pratio akciju: Rezultat 1:2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    12. septembar 2021 | 12:56

    Није пуно играо, ушао је када је практично све било решено, а и ја сам стекао дојам да ће бити добро појачање за Партизан. У осталом видјећемо после 2, 3 утакмице.

  • Др

    12. septembar 2021 | 13:27

    Имам утисак, да ће наступати и за Атлетски Клуб Партизан, дисциплина спринт( отворите ми капију)!!!

  • NSCZ

    12. septembar 2021 | 14:05

    A gde je Neimarov Saigrac zan kristof Bajebek?! I taj je najavljivan kao ozbiljan igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA