≫ 

Gruvalo u Đenovi, dete intera "bacilo bombu", Lautaro volej, gostima ipak samo bod

Šampion odigrao uzbudljivih 2:2 sa Sampdorijom

  • 0
Sampdoria Inter Milan Italia Seria A, fudbal Foto: Tanjug/AP

"Marasi" se pokazao kao neosvojiva tvrđava za šampiona Italije Inter koji je odigrao 2:2 sa Sampdorijom. 

Tako su učenici Simonea Inzagija prekinuli stoprocentan učinak, sada su na učinku od 2-1-0 posle tri runde i ispali su iz grupe ekipa koje dosad imaju perfektan učinak. Ipak, i dalje je pri samom vrhu šampion, koji je i u nedelju popodne pokazao vrlo solidan napadački potencijal od kojeg može živeti i nadati se nečemu i ove sezone.

Utakmica je bila zaista atraktivna, mnogo lepih poteza videli smo na obe strane i sjajne golove, a sve je krenulo od poteza momka koji je čitav život čekao na prvenac u voljenom klubu.

Federiko Dimarko, koga je Inzagi uvrstio u tim, pogodio je na sjajan način dalji gornji ugao gola domaćeg tima iz slobodnog udarca. Momak koji je rođen u Milanu, a fudbalski se školovao kod "neroazura" bio je van sebe od sreće - kakav je samo prvenac dao za klub.

Bio je to, kako se ispostavilo, tek početak spektakularnih dešavanja u najvećoj italijanskoj luci, gde je egal došao preko iskusnog Japanca Maje Jošide u 33. minutu, kada se najbolje snašao u kaznenom prostoru psole kornera.

Na poluvreme se, ipak, otišlo novim vođstvom Intera.

Kontraudar gostiju završen je atraktivnim pogotkom Martineza, volej udarcem, na asistenciju Barele, mada je važnu ulogu odigrao i Džeko u ovoj akciji pošto je dobrom kretnjom odvukao čuvara i Lautaru ostavio prostor.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno da Inter ode kući pevajući - novi egal usledio je u povoju drugog poluvremena. Sjajno je na centaršut sa desne strane reagovao Tomazo Augelo, zategao "punu" i obesmislio svaki pokušaj Handanoviča da zaustavi topovski udarac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA