Lukić opravdao Piksijeve pozive u reprezentaciju: Pogodio u 91. minutu za ubedljivu pobedu Torina

Ne baš najbolji debi za Franka Riberija

  • 0
Sasa Lukic, Torino Printskrin: Dazn

Fudbaleri Torino ubedljivo su savladali ekipu Salernitane na svom terenu sa 4:0 u trećem kolu Serije A, a jedan od strelaca za ovaj klub bio je i srpski reprezentativac Saša Lukić. Ostala tri gola za domaću ekipu su postigli Sanabria, Bremer i Pobega.

Konačno je uspeo Torino, gde nastupa i naš reprezentativac Saša Lukić, da osvoji tri boda, prva dva kola su završili sa dva poraza i to od Atalante (2:1), dok je u drugom kolu bolja bila Fiorentina u kojoj igra Dušan Vlahović, istim rezultatom.

Ipak uspeli su fudbaleri iz Torina da dođu i do prve pobede, sav svoj bes iskalili su na novom članu Serije A, ekipi Salernitane koja je nedavno potpisala i ugovr sa čuvenim Franka Riberija.

Iako je krajnji rezultat poprilično ubedljiv, mreže su mirovale sve do 45. minuta, kada je Sanabria pogodio za 1:0.

Drugo poluvreme je donelo posed lopte u noge gostujuće Salernitane, ali to je sve što su i uradili na ovoj utakmici. Bremer je pogodio za 2:0 u 65. minutu, a Pobega u 87. za 3:0 za ekipu Torina.

Konačnih 4:0 postavio je srpski reprezentativac Saša Lukić, koji je izašao sam ispred golmana Beleca i rutinski ga je savladao.

Ovom pobedom, Torino je skočio na 11. poziciju na tabeli, dok je Salernitana ostala zakucana za dno tabele sa sva tri poraza u dosadašnjem telu sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stojković o preokretu Portugalije protiv Irske: Ne zanima me! Idemo u Lisabon da ih pobedimo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA